Dorința de Sf. Ioan

 

     Mintea mea de azi,  a bântuit din nou prin anii copilăriei când, de sărbători ne puneam  măştile de carton pe feţe transformîndu-ne în diavoli şi monştri sălbatici şi începeam să ne fugărim în jurul blocului și pe străzi alunecând pe zăpadă  fără să ținem cont că o să răcim. Ne repezeam unii la alții cu buzunarele pline de bulgări de zăpadă  și ne avântam într-un război nemaivăzut în care cădeau victime  trecătorii din fața blocului. Era o lume cu puține jucării dar copii erau la fel de fericiți ca și astăzi.

    Este Sfântul Ioan, o zi mai deosebită ce mă face să mă gândesc că a  trecut destul de mult  timp de când nu mi-am mai văzut nepotul, Ioan Vlăduț… Astăzi este ziua lui și cu siguranță a așteptat  pe lângă tort și un frumos cadou.  Verificând  mailul am descoperit și soluția. Marius Ovidiu Calugaru de la blogawards.ro, invită bloggerii să propună linkuri, pentru a fi promovate în categoria recomandări și să participe la un concurs foarte interesant. Premiile sunt oferite de BigBoysToys.ro ce pune în joc două elicoptere cu telecomandă: Syma S107C – dotat cu cameră video și Syma S110G – cel mai mic elicopter cu telecomandă. Toți participanții la această campanie primesc cadou câte o reducere de 20% pentru cumpărături. Intrând pe site-ul BigBoysToys  am găsit o mulțime de jucării care mai de care mai interesante  și toate cu telecomandă. Este visul oricărui copil să aibă o astfel de jucărie și cu siguranță și Ionuț.  Nu este o vrăjitorie și nici  o minune este doar BigBoysToys.ro care oferă ce este mai bun copiilor noștri.

 

Elicopter video

 Navigând pe site am fost captivat de  un  elicopter cu camera video ce mi se pare de-a dreptul inedit stârnindu-mi cu adevărat curiozitatea, cum se vede casa de deasupra sau parcul din oraş plin de lumini. Ăsta este cadoul potrivit pentru nepotul meu.

Pentru a vă convinge  și mai mult de ceea ce spun  puteți da un simplu  click aici .

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s